EL GRUP I EL CCN

QUI SOM I QUÈ FEM?

Els Joves del CCN som un conjunt de persones, majoritàriament d’entre 18 i 30 anys, que compartim la pràctica de l’estil de vida naturista en totes o algunes de les seves branques (vegetarianisme/veganisme, ecologisme, nudisme, medicina natural…), cosa ens uneix moltíssim i ens permet ser un grup ben cohesionat en què l’amistat, la tolerància, l’acceptació i el respecte (ja sigui cap a nosaltres mateixos, cap als altres o cap al medi ambient) van per davant de tot. Aquí podràs trobar gent de tota mena, amb interessos, gustos i propòsits diversos, però alhora amb una voluntat ferma de promoure el naturisme com una ideologia pacífica, respectuosa i integradora que és viscuda de diferent manera per cadascú i que es pot gaudir encara més en companyia.

Vols veure-ho per tu mateix/a? Vine a conèixer-nos! Al llarg de tot l’any organitzem un gran nombre d’activitats que ens permeten gaudir del medi que ens envolta mentre fem amistats molt especials, i que van des de quedades puntuals a platges fins a estades a diversos llocs naturistes, passant per excursions, xerrades, tallers, acampades, sessions d’spa… A més, donem suport als nouvinguts, responem tots els dubtes que ens arriben, participem de forma activa en la tasca de donar a conèixer el naturisme a aquelles persones (sobretot de la nostra franja d’edat) que no saben ben bé què és o necessiten una petita empenta per provar-ho, i brindem als que ho practiquen en solitari l’oportunitat de participar en un grup que els permetrà assolir nous reptes, conèixer altra gent com ells i prendre partit en la defensa del naturisme a casa nostra. Tot això, és clar, sense deixar de banda l’importantíssim objectiu de passar-nos-ho bé i gaudir de cada instant sota l’escalfor del sol!

VOLS CONTACTAR AMB NOSALTRES?

Ara mateix la via més fàcil i ràpida de fer-nos arribar les teves preguntes i suggeriments és a través del nostre correu (joves@naturisme.cat) o del formulari de contacte d’aquesta web. Si ets soci del CCN, tenim també un fòrum privat a la pàgina del club (www.naturisme.cat), i aviat també ens trobaràs a les xarxes socials (facebook, instagram i twitter) per estar a l’aguait de totes les novetats. Tanmateix, si el que vols és participar a les activitats o unir-te al nostre grup com a membre actiu (sense necessitat d’associar-te al club), en un altre apartat de la web t’expliquem com fer-ho.

Recorda que també tens l’opció de seguir els comptes personals dels integrants que vulguin fer pública la seva pràctica de l’estil de vida naturista; trobaràs enllaços a la banda dreta de tots els articles i als perfils dels respectius usuaris.

No tinguis cap por de plantejar els teus dubtes! Nosaltres no estem aquí per jutjar-te o criticar-te, sinó per ajudar-te a provar aquest meravellós estil de vida i recolzar-te en tot moment. Creiem que és una cosa que s’ha d’experimentar almenys una vegada a la vida, i si t’hi animes, t’acollirem amb els braços oberts!

I QUÈ ÉS EL CCN?

El Club Català de Naturisme (CCN) és una associació sense ànim de lucre fundada l’any 1977 que promou i defensa el naturisme a Catalunya, especialment la pràctica del nudisme en col·lectivitat, a partir de l’organització d’activitats a l’aire lliure dins un clima de respecte cap a les persones i cap al medi ambient. L’associació es troba integrada a la Federació Naturista Internacional (FNI) a través de la Federació Espanyola de Naturisme (FEN), cosa que li permet facilitar als seus socis un carnet naturista d’abast internacional, i des de 1980 edita, també pels associats, el butlletí trimestral “Naturisme”.

Si amb aquesta petita definició no en fas prou, no dubtis a visitar la pàgina web del club per obtenir més informació. Allà també podràs consultar les properes activitats que organitza el CCN, veure on es troben els principals centres naturistes i platges de tradició nudista de Catalunya, participar en els diversos fils del fòrum i omplir el formulari per fer-te soci. 

Recorda que, si vols saber ben bé com associar-te i quins són els avantatges de fer-ho, nosaltres també t’ho expliquem!

EL GRUP DINS EL CCN

Encara que nosaltres programem sortides i tenim una certa autonomia com a grup, cal precisar que no som una associació naturista en si mateixa, sinó que pertanyem, com a part integrant i inseparable, al Club Català de Naturisme. És important tenir ben present aquesta qüestió i entendre que, pel fet que és el club qui vetlla per nosaltres, no ens n’hem d’allunyar ni desvincular-nos del que hi passi, ans al contrari: cal que ens fem escoltar tant al fòrum com a la junta, que participem a les trobades conjuntes i que siguem el motor dels canvis que el renovaran any rere any i permetran que el naturisme a Catalunya no s’estanqui.


Ara que ja ens coneixes una mica, què en penses? T’agradaria venir amb nosaltres un dia i veure-ho tot plegat amb els teus propis ulls? 

Ja ho crec! 🙂

LA VANGUÀRDIA NATURISTA

Finalment, un petit apartat perquè coneguis millor els qui ho tirem tot endavant!
Jonatan Piñol
Jonatan Piñol

Default

.....

Cristian Ruiz
Cristian Ruiz

Default

.....

Ivan Vera
Ivan Vera

Redactor / Col·laborador

Tinc 21 anys, soc de Banyoles, i estudio filologia catalana a la UdG. Les meves passions són escriure, llegir i jugar a videojocs. En aquesta web comparteixo el perfil amb la meva parella Sam.

Alba Gil
Alba Gil

Default

.....

Dafy
Dafy

Programador / Dissenyador

Web Developer / Programer & Animator :3. I have 18 years old and i want to study Audiovisual productions & Motion graphics. My passion is play videogames and watch anime Japanese art!


Algunes imatges d’aquesta pàgina han estat extretes de Google o Twitter, i hem assumit que són de domini públic. Si en trobes una de teva i no vols que aparegui a la nostra web, envia’ns un missatge i l’esborrarem.