LES NOSTRES EXPERIÈNCIES

Benvingut al nostre apartat preferit! Si ja saps qui som i t’agradaria saber més coses sobre les activitats que organitzem, o sobre com vivim nosaltres el naturisme, et convidem a llegir els articles que penjarem en aquesta pàgina, dedicats a descriure les nostres vivències i a explicar què hem fet al llarg de quasi totes les trobades. Per fer-ho més ordenat, hem dividit les experiències en “individuals” i “col·lectives“: dins el primer grup trobaràs articles escrits per naturistes (siguin o no membres del grup de joves) interessats a relatar les seves històries personals com a practicants de l’estil de vida, i dins el segon veuràs algunes descripcions de les nostres sortides grupals, perquè puguis tenir una millor idea del que fem abans de decidir si ho vols provar per tu mateix. 

TIPUS D’EXPERIÈNCIES

EXPERIÈNCIES INDIVIDUALS
EXPERIÈNCIES COL·LECTIVES

Vols veure quines activitats organitzarem properament? Segur que n’hi haurà alguna prop d’on vius que et cridarà l’atenció!

AGENDA D'ACTIVITATS

Algunes imatges d’aquesta pàgina han estat extretes de Google o Twitter, i hem assumit que són de domini públic. Si en trobes una de teva i no vols que aparegui a la nostra web, envia’ns un missatge i l’esborrarem. 

CONTACTA AMB NOSALTRES
Correu: joves@naturisme.cat
Instagram: @jovesnaturistes
CONTACTA AMB EL CCN
Correu: ccn@naturisme.cat
Telèfon: 669 289 271
Adreça: C/ Pere Vergés, 1, planta 11 despatx 10
Facebook: @ClubCatalaDeNaturisme
Twitter: @CCNaturisme
Instagram: @club.catala.naturisme
Instagram