LES NOSTRES EXPERIÈNCIES

Benvingut al nostre apartat preferit! Si ja saps qui som i t’agradaria saber més coses sobre les activitats que organitzem, o sobre com vivim nosaltres el naturisme, et convidem a llegir els articles que penjarem en aquesta pàgina, dedicats a descriure les nostres vivències i a explicar què hem fet al llarg de quasi totes les trobades. Per fer-ho més ordenat, hem dividit les experiències en “individuals” i “col·lectives“: dins el primer grup trobaràs articles escrits per naturistes (siguin o no membres del grup de joves) interessats a relatar les seves històries personals com a practicants de l’estil de vida, i dins el segon veuràs algunes descripcions de les nostres sortides grupals, perquè puguis tenir una millor idea del que fem abans de decidir si ho vols provar per tu mateix. 

TIPUS D’EXPERIÈNCIES

EXPERIÈNCIES INDIVIDUALS
EXPERIÈNCIES COL·LECTIVES

Vols veure quines activitats organitzarem properament? Segur que n’hi haurà alguna prop d’on vius que et cridarà l’atenció!

AGENDA D'ACTIVITATS

RETRATS NATURISTES

Nou apartat!
Amb la idea de conèixer-nos millor tots plegats i posar en comú les nostres vivències, hem creat aquest apartat en què podràs contestar algunes preguntes preestablertes sobre tu, la teva pràctica del naturisme i la teva relació amb el grup de joves i el CCN (això últim, és clar, només si n’has tingut). No cal que siguis soci/a ni que hagis vingut a cap activitat per respondre. Segur que t’ho passaràs molt bé fent el teu retrat, i a nosaltres ens encantarà llegir-lo i publicar-lo! Recorda que pots contestar sempre a la teva manera, i signar-ho de forma anònima.
A sota trobaràs les dues plantilles (en format Word) sobre les quals podràs escriure el teu retrat depenent de si ets o no ets soci/a, i també un enllaç que et portarà a la pàgina on es troben tots els retrats que hem publicat fins ara. 
Plantilla 1

Clica en un dels següents enllaços per baixar-te el document amb les preguntes a respondre (només socis/es del CCN):

català / castellano / english

Plantilla 2

Clica en un dels següents enllaços per baixar-te el document amb les preguntes a respondre (per a no socis/es del CCN):

català / castellano / english

Altres retrats

Clica aquí per veure els retrats d’altres naturistes!

Si et decideixes a escriure, envia’ns el document amb les preguntes contestades a joves@naturisme.cat, si pot ser, amb almenys 3 fotos adjuntades (poden ser de tu, o fetes per tu).  L’esperem amb molta il·lusió! 🙂

Algunes imatges d’aquesta pàgina han estat extretes de Google o Twitter, i hem assumit que són de domini públic. Si en trobes una de teva i no vols que aparegui a la nostra web, envia’ns un missatge i l’esborrarem. 

CONTACTA AMB NOSALTRES
Correu: joves@naturisme.cat
Instagram: @jovesnaturistes
CONTACTA AMB EL CCN
Correu: ccn@naturisme.cat
Telèfon: 669 289 271
Adreça: C/ Pere Vergés, 1, planta 11 despatx 10
Facebook: @ClubCatalaDeNaturisme
Twitter: @CCNaturisme
Instagram: @club.catala.naturisme