VOLS FORMAR-NE PART?

El nostre grup està sempre obert a nous integrants, i per formar-ne part només cal que tinguis ganes de passar-ho bé, de conèixer nous amics, i la voluntat de deixar enrere la roba i els prejudicis per poder gaudir plenament de l’estil de vida naturista en companyia d’altres com tu. Has llegit els articles sobre les quedades que hem fet fins ara i t’agradaria sumar-te a alguna de les que organitzarem properament? O potser voldries prendre part en la nostra tasca de promoure el naturisme a Catalunya, ja sigui associant-te al CCN, col·laborant en el blog o ajudant a organitzar les sortides? Tot seguit t’explicarem com fer-ho!

COM PARTICIPAR EN EL GRUP DE JOVES DEL CCN

1. REGISTRA’T EN AQUESTA WEB

No és un pas obligatori, però ho pots fer molt fàcilment i t’ajudarà a conèixer d’antuvi alguns integrants del grup, o altres persones que, com tu, volen unir-s’hi. Només cal que entris a l’apartat “El teu compte” del menú d’inici i et registris: de seguida podràs enviar missatges a altres usuaris de la pàgina, pujar fotos, deixar comentaris als articles, modificar el teu perfil, i moltes coses més! Si finalment ens coneixem en persona, et convertiràs en un usuari verificat.

2. CONSULTA L’AGENDA D’ACTIVITATS

A l’apartat anomenat “Agenda” hi trobaràs totes les sortides que tenim pensades pels mesos vinents, de durada diferent i de dins i fora de Catalunya. Tingues present que veuràs, mesclades, les activitats que organitzem com a grup de joves i les que programa el CCN per tothom, en què nosaltres participem com a part integrant de l’associació; sempre es dirà qui ha organitzat cada trobada al panell informatiu de la mateixa. 

A banda de consultar l’agenda de la web, una molt bona opció per assabentar-te del que fem és que ens escriguis un correu (joves@naturisme.cat) i ens autoritzis perquè t’enviem per mail tota la informació sobre cada trobada que realitzem. Així t’informarem de tot al moment! (aviat automatitzarem això amb un newsletter)

3. VINE A CONÈIXER-NOS!

Si has trobat una sortida prop d’on vius que t’interessi i que s’adeqüi al teu horari, no ho dubtis i vine a gaudir del naturisme amb nosaltres! De vegades, com per exemple quan hem de fer una reserva, caldrà que ens confirmis la teva assistència per correu, de manera que no t’oblidis de llegir bé la informació referent a l’activitat. Pel que fa a les sortides que organitza el CCN, et recomanem que consultis també la web del club (https://naturisme.cat/events/) per rebre informació addicional.

No cal dir que les activitats del CCN seran sempre més multitudinàries que les nostres pel fet que estan pensades perquè hi participin tots els membres (siguin o no socis), cosa que les fa molt més interessants i entretingudes!

4. VOLS ANAR MÉS ENLLÀ?

Sempre ens pots ajudar, si tens disponibilitat i et trobes a gust amb nosaltres, a promoure l’estil de vida naturista i a fer més gran i més visible la nostra causa. Aquestes són les coses que, de moment, pots fer per assistir-nos (i t’ho agrairem moltíssim!):

ESCRIU UN ARTICLE PER LA PÀGINA WEB

Com bé hauràs vist, tot just estem començant a tirar endavant el blog i ens falta molt de contingut, de manera que, si t’agrada escriure i encara més si és sobre naturisme, aquesta és la teva oportunitat! Pots fer un article que parli d’algun aspecte de l’estil de vida naturista, que expliqui com és la teva platja o càmping habituals, que aconselli aquells que ho volen provar per primera vegada… fins i tot pots relatar-nos la teva pròpia història perquè aparegui a les experiències individuals! En cas que ho vulguis fer, envia’ns el teu escrit a través del correu o del formulari de contacte: de seguida el maquetarem i el penjarem (signat per tu o anònim).

DONA’NS IDEES PER FUTURES ACTIVITATS

Nosaltres programem sortides perquè tots gaudim plegats del naturisme, així que tu també hi tens molt a dir. No dubtis a explicar-nos quines activitats t’agradaria fer o a aconsellar-nos sobre les que ja tenim planejades; ho tindrem molt en compte!

ASSOCIA’T AL CCN

És important tenir consciència de la rellevància de les associacions naturistes i del seu paper en la defensa i la promoció del nostre estil de vida. És per això que et recomanem moltíssim que t’assocïis al CCN encara que no sigui obligatori per unir-te al grup de joves, i no només pels avantatges que això t’aporta (els direm més endavant), sinó també, com hem dit, perquè poguem fer-nos escoltar millor i protegir els nostres drets i les nostres platges de sempre. Units som més forts!

COM FER-SE SOCI DEL CCN

1. OBRE EL FORMULARI A LA WEB DEL CCN

A la web del CCN trobaràs un enllaç a un formulari (ubicat en un servidor segur) que hauràs d’omplir amb les teves dades personals: https://naturisme.cat/com-fer-se-soci-del-ccn/. Abans de fer-ho, però, és millor que consultis la taula de quotes anuals per saber quina et correspon. Tingues present que, si tens menys de 30 anys, el primer any de soci només et costarà 10 euros, i després el preu augmentarà fins als 23 euros anuals (és la quota més baixa de totes!).

2. FES EL PAGAMENT

El primer any hauràs d’abonar el preu de la quota mitjançant una transferència al número de compte (Caixa d’Enginyers) que es troba a la pàgina facilitada abans. A partir d’aleshores, el CCN passarà a cobrar la quota anual sempre per domiciliació bancària. La primera vegada també pots pagar els diners en efectiu a l’oficina del club, situada a Barcelona (C/ Pere Vergés, 1, planta 11 despatx 10). L’horar d’oficina és els dimecres de 19 a 21h, excepte juliol i agost.

3. ENVIA UNA FOTOGRAFIA

Per fer els carnets cal una fotografia (com la del DNI) que es pot enviar per correu electrònic a ccn@naturisme.cat, per correu a la direcció esmentada, o bé entregar personalment a l’oficina.


AVANTATGES DELS SOCIS

Aleshores, quins són els avantatges d’associar-te al CCN? Seguidament te’ls presentem tal com apareixen a la web del club (amb alguns afegits), perquè tinguis la informació més a l’abast:

 • Rebràs un butlletí trimestral. Els socis reben el butlletí del CCN cada tres mesos, anomenat Naturisme, amb informació sobre les activitats i sortides que realitza el CCN, articles i opinions dels socis (també nostres!), notícies relacionades amb el moviment naturista i valoracions dels centres naturistes de Catalunya, Espanya, Europa i d’arreu.

 • Tindràs accés a determinats centres naturistes. Els socis reben el carnet o passaport naturista de la Federació Naturista Internacional (FNI). Aquest carnet és imprescindible per entrar en alguns centres naturistes i per gaudir de descomptes en altres.

 • Tindràs accés al grup de WhatsApp de Joves CCN. Es tracta d’un grup reservat pels membres del grup de joves que també són socis del CCN, i que permet una comunicació molt més directa entre nosaltres per organitzar sortides o fer plans d’un dia per l’altre.

 • Coneixeràs altres naturistes. Ser soci permet conèixer altres naturistes, persones que tenen un estil de vida semblant al teu, gent amb qui anar a la platja o la muntanya, amb qui poder parlar sense tabús, gent per compartir moltes activitats, etc.

 • Obtindràs descomptes en trobades i activitats organitzades per el CCN i altres associacions de la FEN i la FNI, i en l’entrada a les piscines Picornell de Barcelona. Algunes de les activitats coordinades pel CCN són:

  • Sortides a platges de tradició nudista de Catalunya.
  • Activitats esportives com vòlei platja.
  • Excursions amb bany en rius.
  • Visites a centres naturistes nacionals i estrangers.
  • Organització de tallers de massatge, ioga, teatre, fotografia, pintura corporal, etc.
  • Xerrades, conferències i taules rodones sobre naturisme o temes relacionats.
  • Accions reivindicatives o de sensibilització.
  • Festes, revetlles i altres actes socials per mantenir el contacte entre els socis durant tot l’any.
 • Participaràs en la promoció i la defensa del naturisme. El fet d’estar associat al CCN i al mateix temps federats a la FNI et fa participar de la defensa del naturisme a Catalunya i a nivell mundial. Som una minoria i cal una organització que promogui i defensi el naturisme. Cal recordar que les quotes de socis són la font principal de finançament de l’associació i, en conseqüència, la base per sustentar la representació del naturisme organitzat a Catalunya.

 • Quants més serem, més força tindrem! Cal que el moviment naturista organitzat sigui gran per tal de tenir més força i per aconseguir un millor reconeixement social i respecte pel naturisme.

CONTACTA AMB NOSALTRES
Correu: joves@naturisme.cat
Instagram: @jovesnaturistes
CONTACTA AMB EL CCN
Correu: ccn@naturisme.cat
Telèfon: 669 289 271
Adreça: C/ Pere Vergés, 1, planta 11 despatx 10
Facebook: @ClubCatalaDeNaturisme
Twitter: @CCNaturisme
Instagram: @club.catala.naturisme